Projekt Donja Bistra 4

U rujnu 2021. godine započinje naš novi „Projekt Donja Bistra 4“ a završetak radova se očekuje u srpnju 2022. godine. Kao i naša prethodna 3 projekta, i ovaj se realizira u mirnom dijelu naselja Donja Bistra u novoizgrađenoj Mokričkoj ulici. „Projekt Donja Bistra 4“ se sastoji od 12 dvoetažnih stanova u konceptu kuća u nizu.

Donja Bistra je okružena zelenilom i prirodnim ljepotama te sadrži osnovnu školu, dječji vrtić, igralište, ljekarnu, dom zdravlja, frizerske salone, ugostiteljske objekte, samoposlužne prodavaonice i benzinsku postaju. Na području Donje Bistre je dostupan optički internet. Mokrička ulica ima prekrasni panoramski pogled na Medvednicu i skijašku stazu a stanovi se nalaze uz šetnicu kraj sljemenskog potoka. U blizini će se uskoro izgraditi i biciklistička staza, staza za trčanje te punktovi za odmor u prirodi.

Zgrada će biti građena kao tzv. zgrada nulte energije, s visokokvalitetnim materijalima kako bi zadovoljila energetski certifikat A+. Svaki stan će sadržavat toplinsku pumpu Bosch, podno grijanje i termostat u svakoj sobi. Svaki stan će imati zaseban ulaz u objekt, dvorište i 2 parkirna mjesta te postoji mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta.

Rezervacija i prodaja stanova je u tijeku. Stanove prodaje investitor te je kupac oslobođen plaćanja poreza na nekretnine. Postoji i mogućnost kupnje nekretnine uz subvencioniranje preko APN-a, a obzirom na energetski certifikat A+ moguća je kupnja nekretnine realizacijom tzv. zelenog kredita.

Pogledajte naš demo video!

Kontakt

Mob: 091/224-4476

info@projektdonjabistra.hr