Projekt Donja Bistra 4

U rujnu 2021. godine započinje naš novi „Projekt Donja Bistra 4“ a završetak radova se očekuje u svibnju 2022. godine. Kao i naša prethodna 3 projekta, i ovaj se realizira u mirnom dijelu naselja Donja Bistra u novoizgrađenoj Mokričkoj ulici. „Projekt Donja Bistra 4“ se sastoji od 12 dvoetažnih stanova u konceptu kuća u nizu.

Donja Bistra je okružena zelenilom i prirodnim ljepotama te sadrži osnovnu školu, dječji vrtić, igralište, ljekarnu, dom zdravlja, frizerske salone, ugostiteljske objekte, samoposlužne prodavaonice i benzinsku postaju. Na području Donje Bistre je dostupan optički internet. Mokrička ulica ima prekrasni panoramski pogled na Medvednicu i skijašku stazu a stanovi se nalaze uz šetnicu kraj sljemenskog potoka. U blizini će se uskoro izgraditi i biciklistička staza, staza za trčanje te punktovi za odmor u prirodi.

Našu lokaciju karakterizira odlična prometna povezanost. Potrebno je okvirno 15 min vožnje do Zaprešića, 30 min vožnje do središnjeg dijela Zagreba i 10 min vožnje do uključenja na obilaznicu kod shopping centra Westgate. Na okvirno 5 min vožnje nalazi se naselje Pojatno gdje se izgradnja nove željezničke pruge Pojatno – Zagreb Glavni kolodvor privodi kraju, kojom će vožnja do Glavnog kolodvora trajati 10 min brzim vlakom. Dodatna karakteristika je blizina autobusne stanice, ZET linija 176 Črnomerec – Gornja Bistra.

Zgrada će biti građena kao tzv. zgrada nulte energije, s visokokvalitetnim materijalima kako bi zadovoljila energetski certifikat A+. Svaki stan će sadržavat toplinsku pumpu Bosch, podno grijanje i termostat u svakoj sobi. Svaki stan će imati zaseban ulaz u objekt, dvorište i 2 parkirna mjesta te postoji mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta.

Zainteresirani kupci koji se jave u početnim fazama gradnje imaju mogućnost odlučivanja u završnom uređenju interijera. U početnim fazama postoji i mogućnost postavljanja utičnice za punjenje električnog automobila i mogućnost postavljanja predinstalacije za fotonaponske ćelije za proizvodnju struje.

Rezervacija i prodaja stanova je u tijeku. Stanove prodaje investitor te je kupac oslobođen plaćanja poreza na nekretnine. Postoji i mogućnost kupnje nekretnine uz subvencioniranje preko APN-a, a obzirom na energetski certifikat A+ moguća je kupnja nekretnine realizacijom tzv. zelenog kredita.

Projekt Donja Bistra 4 sastoji se od 12 dvoetažnih stanova u konceptu kuća u nizu aproksimativnih dimenzija po kući: 

stambenu površinu (površine 97 – 100 m²)
dvorište (površine 57 – 145 m²)
2 parkirna mjesta (površine 2 x 12,5 x 0,25 = 6,25 m2)
sveukupne površine 160,25 – 251,25 m2.


Cijena od  1.300 EUR

Pogledajte naš demo video!

Kontakt

Mob: 091/224-4476

info@projektdonjabistra.hr